Nieuwe merknaam De Dromenblazer

0
1071

Het afgelopen jaar heeft ACE Productions hard gewerkt aan een nieuwe serie producten en diensten onder de merknaam ‘De Dromenblazer’. De Dromenblazer is een strategische en persoonlijke business coach. Een droom tot realiteit brengen vraagt aandacht, energie en tijd. Vaak lukt dat niet in je eentje. Iedere droom blijft een droom als je er niets mee doet. Dromen is niet zonder risico. Wie zijn dromen waar wil maken moet in actie komen. Een droom komt al dichterbij als je hem met anderen deelt. En even nadenken voor je iets doet helpt ook.

Dromen, delen, denken en doen zijn belangrijke samenhangende activiteiten waarmee je je dromen kunt verwezenlijken. Of het nu gaat om een nieuwe onderneming of een nieuwe uitdaging, ACE Productions staat u graag terzijde. We treden u ‘hands on’ tegemoet. In onze gereedschapskist zitten onder andere Stamtafels, Inspiratiewandelingen, Leerwerktheaters. Onze kracht is het beste uit u en uw organisatie naar boven halen. Mensen leren door kijken, voelen, ruiken, proeven, luisteren, voordoen en nadoen. Wij laten u uw eigen ideeën en hypothesen ontwikkelen die passen bij de obstakels waar uzelf of uw organisatie mee worstelt.

U gaat de deur uit met een frisse nieuwe kijk op uzelf en op uw organisatie, een aantal belangrijke nieuwe acties, projecten of business cases en/of een sterker en beter team. We werken systematisch en creatief. Wij zorgen voor het proces en de structuur, die uw denken versnelt en waarmee u de obstakels omzeilt of doorbreekt. Als u dat wenst, werken we voor u uit op papier in een business plan of een projectplan in combinatie met meer persoonlijke ontwikkelingsplannen, en/of in een krachtige korte presentatie.

DELEN
Vorig artikelWerken voor Mundus in Amsterdam West