Schrijven

Schrijven is meer dan het aaneenrijgen van mooie woorden. Het is een vak, ons vak. Bij ACE Productions schrijven we over de meest uiteenlopende onderwerpen, altijd in de taal van de lezer. Begrijpelijk, raak, helder.  Met hart en ziel. Voor printed media en het web. Als je van je hobby je beroep maakt, hoef je nooit meer te werken is een gevleugelde uitspraak. Voor Mariël is schrijven haar lust en haar leven. De inspiratie ligt op straat. Er zijn zo veel boeiende mensen met inspirerende verhalen, maatschappelijke zaken die aandacht verdienen, psychosociale onderwerpen die de moeite waard zijn om te beschrijven. Haar bespiegelingen verwerkt ze in rake columns en ze daagt de lezer uit om te reageren. Om met Remco Campert te spreken: Het leven is vurrukkulluk en zij schrijft er graag over.

Specialiteit
Human Interest artikelen en interviews, Emancipatie, psycho-sociale onderwerpen, onderwijs, seksualiteit & relaties, reisverhalen, bedrijfsreportages, copywriting, lezersacties.

Zichtbaarheid
Een online magazine is een perfecte manier om uw bedrijf te laten ‘zien’ aan uw relaties maar ook om uw medewerkers op de hoogte te houden van alles wat zich binnen het bedrijf afspeelt. We kunnen daarbij helpen. Wij maken uw persoonlijke magazine vanaf het eerste concept, tot en met de complete uitvoering in woord en beeld.